На официалната церемония по повод коронацията на краля на Великобритания 

...
На официалната церемония по повод коронацията на краля на Великобритания 
Коментари Харесай

София Борисова създаде два тоалета за дъщерята на Гълъб Донев за коронацията на Чарлз Трети

На формалната гала във връзка коронацията на краля на Великобритания  Чарлз Трети, българският  министър-председател Гълъб Донев бе съпроводен от щерка си Габриела.

 

 Младата дама впечатли с изтънчено облекло и незабравим жанр. Тоалетите,  с които тя показа България са дело на най-хубавия и потвърдил се във времето наш дизайнер - София Борисова.

 

В особено основаните за мотив две рокли, трикратната носителка на Златната игла е вплела своя безподобен достоверен почерк в строгия, закостенял британски жанр. Облеклата са съобразени и с кралския дворцов протокол.

 

Изработката на тоалетите е  лишила на собственичката на „ Романтика модерно “ към две седмици. София Борисова е  е употребила висок клас копринено микадо и тънко копринено кадифе. 

 

" Задължителен цвят не беше споменат и аз взех решение да   заложа за коронацията на  зелен изумруд, защото е супер  съвременен и отива доста на Габриела Донева, разкри дизайнерката. - Комбинирах го с дълги ръкавици и клъч от същата материя и кралска яка към раменете.

 

Втория тоалет за след тържествената гала създадох от виолетов велвет в прав контур, ефектна шапка и клъч " описа разчувстваната София Борисова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР